Sunday, August 28, 2011

Hur att välja och köpa rätt jeans


När du köper jeans, kan man önska att en storlek passar alla att undvika besväret med att välja rätt par jeans i varuhuset rack. Det kan vara kul för vissa att handla jeans, men för vissa som är för upptagen, skulle tanken på att gå över alla objekt i varuhuset vara frustrerande och nedslående på samma gång.

Den blå jeans sedan starten på 1850-talet av Levi Strauss har blivit en stapelvara i garderober, kan det vara för kvinnor eller män. Det har också passerat sociala gränser, människor från alla samhällsskikt och ras och slitna jeans. Med alla dessa märken och stilar nuförtiden, hur ska man välja den perfekta paret från en hög med blå jeans?

Känn din kropp typ

Titta på dig själv i spegeln. Var medveten om din form och proportioner kropp. Du kan förälskade sig i när du först såg detta par skinny jeans medan du gör online shopping. Men är du säker på att det skulle se bättre ut med din kropp ram?

För dem som tycks ha en saknad midja, de kan gå för hög midja jeans. Hög midja jeans är redan tillbaka i modescenen och de hjälper till att skapa en illusion av ett timglas figur. Den lyfter också bottnarna också. Hög midja jeans ser bäst när det paras ihop med högklackade skor, sandaler eller stövlar.

Om du inte är välsignade med perfekt långa ben, kan du imitera Katie Holmes stil, den "pojkvän jeans". De är bra för att dölja benen som har tjock lår. Det bör passa på midjan och sedan loss från höfterna ner till benen. Den pojkvän jeans kan kopplas ihop med monterade toppar för en mer avslappnad och feminint utseende.

För dem som är på den tunga sidan, prova stil boot cut. De skapar en illusion av längre och smalare ben. Välj också denim jeans som har mörka nyanser som de ljusare dem kan få dig att se större ut.

Om du är petite, kan du besöka tonåringens del istället för att köpa jeans från ordinarie avsnittet. Du behöver inte spendera extra pengar för förändringar eftersom det kan vara för lång för dig, det finns många utmärkta val i tonåringens avsnitt.

Anpassa

En annan trend idag inom modebranschen är den anpassning av blå jeans. Trots stadig tillgång av jeans på marknaden, en del vill fortfarande sina jeans kundanpassade och specialtillverkade för dem. Man kan vara säker på kvaliteten på skräddarsydda jeans som det var skräddarsydd enbart för dig. Kan dock anpassade jeans kan kräva att du ska spendera mer än de generiska sådana. Butiken runt skräddarsy butiker först och sedan jämföra priser.

Utveckla din egen stil

Var inte rädd för att experimentera ett tag och sedan slutligen bestämma vilken stil passar dig bäst. Denim Jeans korsar alla genrer, kan det vara hiphop, street wear, hardcore rock, goth, land eller premium designer. Uttryck dig, inte ryckas enkelt med trender.

Var uppmärksam på kvalitet istället för kvantitet


Istället för att titta på taggen pris, gå för de märken som har prövats och testats. Varför skulle du köpa en billig par jeans som lätt bleknar och krymper? Även om andra märken är dyrare, skulle du vara säker på att det kommer att pågå länge ordentligt tyg vård.

No comments:

Post a Comment

Enter your comment here